НАЦІОНАЛЬНА КУЛЬТУРА ТА ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ

Автор(и)

  • Георгій Віталійович Ангелов Одеська національна академія харчових технологій, Україна
  • Олена Миколаївна Кананихіна Одеська національна академія харчових технологій, Україна
  • Анатолій Олександрович Соловей Одеська національна академія харчових технологій, Україна

Ключові слова:

диференційована робота з усіма студентами, розвиток соціальної відповідальності

Анотація

Тези присвячені питанню соціальної відповідальності, яка формується під впливом культури та освіти. Автор дає рекомендації щодо соціально відповідальному використанню науково-технічних досягнень. Стверджуэться, що формування соціальної відповідальності як однієї з найважливіших професійних якостей фахівця потребує цілеспрямованої диференційованої роботи з усіма студентами.

Біографії авторів

Георгій Віталійович Ангелов, Одеська національна академія харчових технологій

кандидат історичних наук, професор, завідувач кафедри соціології, філософії і права

Олена Миколаївна Кананихіна, Одеська національна академія харчових технологій

кандидат технічних наук, доцент, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи

Анатолій Олександрович Соловей, Одеська національна академія харчових технологій

кандидат історичних наук, доцент кафедри соціології, філософії і права

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Матеріали конференції